Nacházíte se v archívu roku 2022 - aktuální ročník naleznete zde.

Náš příběh

Jednoho krásného podzimního dne jsme provoněli Černou louku floristickou soutěží „Svatební kytice“, kde součástí dekorací byly také svatební šaty od salonu Paris v Ostravě. Majitelka salonu v té době hledala prostory pro pořádání svatebního veletrhu. Výstavní haly se ji líbily…slovo dalo slovo…a v roce 2009 jsme spolupořádali 1. ročník svatebního veletrhu Nevěsta. Podařilo se nám odstartovat tradici, která každým rokem, začátkem března, přiváděla na Černou louku stovky budoucích novomanželů.

Zlom přišel v roce 2012, kdy se svatební veletrh Nevěsta přestěhoval do nových prostor. Pro nás to byla výzva, uskutečnit svatební veletrh bez odborného garanta a samostatně vytvořit zcela nový projekt. Vsadili jsme na profesionalitu a tradici. Vznikl „nový“ svatební veletrh SVATBA, který se stal jedinečným prostorem pro kreativní pojetí svatebních trendů.

Rozhodnutí se ukázalo velmi dobrým. Časem v Ostravě ostatní svatební veletrhy zanikly a zůstala jen SVATBA na Černé louce. Tato pozice je skvělá, ale také velmi zavazující. Snažíme se každý ročník připravovat se 100% nasazením, maximálně sledovat trendy ve svatební a společenské módě, cateringu, floristice a celkově v módních novinkách kolem svateb. Zvyšující zájem firem i návštěvníků je nám „hnacím motorem“ a každým rokem se těšíme na setkání s Vámi. 

 

 


Hlavní partner




Partner




Mediální partner




Mediální podpora

Pořadatel

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00

IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

Manažerka veletrhu

Zuzana Boháčová
+420 602 593 447
zuzana.bohacova@cerna-louka.cz

Marketing veletrhu

Denisa Urbanová
+420 723 982 003
denisa.urbanova@cerna-louka.cz